Messujuttuja

Ja niinhän siinä sitten kävi, että messut vilahti aivan järjetöntä vauhtia ohi! Sunnuntaina ne meinaan ovat ohi! Huhhuh! Täytyy sanoa, että arvostan jokaisen messutyöntekijän työpanosta! Itse olen ollut paikalla vain pariin otteeseen ja olen ollut kaikesta siitä hulinasta jo parin tunnin päästä aivan uuvuksissa. Olette kyllä mielettömiä tyyppejä!



Blogi on elänyt hiljaiselämää nyt pitemmän aikaa.. Pahoittelut tästä. Meillä on keskitytty tässä hetkessä omiin töihin ja tämän hetkisen kämpän raivaustöihin. Otettiimpahan tuossa kirppispaikkakin tähän härdellin keskelle. Siellä se muuttopäivä jo häämöttää, pakkaaminen on silti vasta ajatuksen tasolla.

Fiilikset ovat vähän epätodelliset vielä. Ei sitä vaan pysty ajattelemaan että me oikeasti asutaan kohta Korialla. Minä puhun vieläkin tontista, taitaa olla aika opetella kutsumaan paikkaa taloksi ja kodiksi. Nyt kun on talolla käynyt, on siellä ollut järjetön härdelli. Koko alue on vielä yhtä mylläkkää ja härdelliä. Odotan kovasti, miltä asuinalue tulee näyttämään kun messut ovat ohi. Omituisen tyhjältä varmastikkin!

Fiilistelyä, yhteistyökumppaneita ja sisustuspostauksia tulossa!



Iida

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eristämisestä

Xamk yhteistyö

Pohjapiirrustuksia by Xamk