Pohjapiirrustuksia by Xamk

On tämä suunnittelukin rankkaa hommaa... Ylpeänä voin silti kertoa, että pohjapiirustus on nyt hinkattu (toivottavasti) lopulliseen muotoon! Ja voi jukra kuinka onnellinen olen! Ja ennen kaikkea kiitollinen! Pohjapiirustuksen vilautan täällä heti kun ollaan saatu lopullinen versio kätöseen.

Meidän taloa suunnitellaan siis Xamkinkin voimin. Aivan mahtavaa! Opiskelijat pääsevät suunnittelemaan oikeasti toteutuvaan projektiin osia.

Homman nimihän on siis se, että meillä on aivan varmasti maailman paras suunnittelutiimi takana. Ja nyt haluaisin esitellä ensimmäisen poppoon, Xamkin Sisustusarkkitehtuurin ja Kalustesuunnittelun toisen vuoden opiskelijat. Nämä nerokkaat tyypit esitteli meille 16 (juuh, kyllä, mielettömät 16) pohjapiirustusta. Kyllä oltiin miehen kanssa haavi auki, kun katsottiin kaikki esitykset! Kaikissa oli aivan mielettömän hyviä ratkaisuja joista oltaisiin mielellään tehty 16 erillistä taloa.


Krista Lintumäen suunnitelma vaatehuoneesta. Niin ihanan
 avaran näkönen, ja kappas, justiinsa sopivasti tilaa mun kengilleni ;)

Eini Liuhan keittiönäkymä. Tämä tais olla se mikä
 sai meidät vaihtamaan keittiön paikkaa lopullisesti. 

Tämä eteisnäkymä on Riina Santalan käsialaa. 
Makuuhuonehan tulee samaan kohtaan kuin tässä suunnitelmassa.

Tätä mietittiin kovasti sillä ajatus omasta "hotellihuoneesta" houkutteli.Suunnitelma by Nina Munne. 

Tässäkin oli niin paljon kaikkea ihanaa kuten toi takka, seinät ja ovi eteiskäytävään. Mirka Lehtinen, kiitos tuosta värisävystä seinässä, voi olla että saattaa löytää tiensä vielä oikeasti meille. 


 Tämähän ei siis sinällään helpottanut meidän hommaa, koska yhtäkkiä meille aukesi kokonaan uusi maailma. Keittiön paikka kyseenalaistettiin (ja vaihdettiin), huoneitten paikkoja pyöriteltiin (ja vaihdettiin), vessojen sijaintia pohdittiin (ja vaihdettiin)… Lopulta sitten äitini kanssa piirreltiin ehdotus joka oli molempien mielestä fiksu, käytännöllinen ja avara.  Tämä koottiin siis kaikista pohjista parhaat palat kooten. Ja tsädääm, niin se meidän pääsuunnittelija taikoi siitä meille aivan mahtavan pohjan.

Xamk, Sisustusarkkitehtuuri ja Kalustesuunnittelu, toisen vuoden opiskelijat. 

Kiitos kaikille jotka osallistuivat tälle kurssille! Selvästi jokainen oli nähnyt vaivaa ja käyttänyt paljon aikaa tähän. Kiitos ihanat Alex Aaltola, Anastasia Gorbunova, Ia Harinen, Irene Jarva (ei kuvassa) , Atso Kurri (ei kuvassa) , Mirka Lehtinen, Krista Lintumäki, Eini Liuha, Nina Munne, Sani Ovaskainen, Iina Peltonen, Sami Pylkkänen, Ulla Pönni, Riina Santala, Meri Suonpää (ei kuvassa), Maria Virki ja tottakai kurssin vetäjä Satu Hovitie.

Kiitos teille! 



Terkuin Iida




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eristämisestä

Xamk yhteistyö