VillaE on saapunut

Meillä elettiin joku aika sitten jännittäviä aikoja. Tai no oikeastaan niitä eletään koko ajan, meillä meinaan jännitetään että kuka on kipeä seuraavaksi! Meillä pyöri kuukauden päivät keuhkoputken tulehdus ja keuhkokuume ja nyt isäntä könkkää keppien kanssa! Tässä siis alustus siihen miksi blogikin on elänyt hiljaista aikaa, vaikka asioita on tapahtunut jatkuvalla syötöllä!

Aletaampas siis ottaa aikaa kiinni!

Tiistai 16.4 oli jännittävä päivä. Herättiin kello 4 (mulle aikamoinen suoritus, en ole aamuihminen) seuraamaan meidän kodin matkaa tontille! Ensimmäinen moduuli joka paikanpäälle kuljetettiin oli autotalli. Lähdettiin kuvaamaan moduulin matkaa minun pikkuveljeni ja meidän projektikoordinaattorimme kanssa. Veljelläni oli käytössä Drone jolla hän kuvasi videopätkiä kuljetuksesta ja kasaamisesta. Jenni räpsi kuvia toisessa kädessä puhelin ja toisessa järkkäri.


Äärettömän mielenkiintoinen oli moduulien asennus vaihe. Mullahan on siis kokemusta noista moduuleista, koska olen ollut töissä tehtaalla niitä siivoamassa joten parit siirrot, nostot ja niiden pyörittelyt olen nähnyt. Kasaus oli kuitenkin täysin uusi kokemus!
  
Meidän pikkupirpanakin pääsi seuraamaan asennusta tontille. Tätä leidiä tosin kiinnosti vain kivet. Niitä hän siellä keräili vaikka ympärillä oli kaikennäköistä masiinaa ja touhua. Oikein huvitti.


On ihan uskomatonta miettiä kuinka nopeasti ja näppärästi ammattilaiset toivat talon tontille. Kello viisi lähti ensimmäinen kolmesta moduulista ja kello neljältä kaikki oli paikoillaan ja päästiin astelemaan ekaa kertaa meidän kotiin. Aivan mieletöntä!

Tässä kohdassa haluan kiittää Lavettikuljetus Alanteen ukkoja! On aikamoista katsottavaa kun 24 tonnia painava moduuli matkustaa rekan lavalla. Kyllä ammattilaiset on aina ammattilaisia! Aivan mielettömät kiitokset myöskin nosturikuskille! Rakkautta lähetän myös kaikille muille jotka olivat mukana siirtopäivänä tekemässä meidän unelmaa todeksi!

Jos kiinnostus heräsi noita leveäkuljetus juttuja kohtaan, voin iloksenne kertoa että tästä asiasta on tulossa ihan oma postauksensa! 

Tontilla hommat ovat nyt hyvällä mallilla! Osa huoneista on jo melkein valmiita ja terassit alkavat myös olla hyvässä jamassa. Onpa sielä käynyt porukkaa myös Lumonilta asentamassa meille terasseille lasituksia. Tänään pitäisi saapua poreamme!



Seuraava etappi meillä onkin sitten Dekon kuvaukset. Ensi viikolla. Minne tämä aika oikein katoaa??

-Iida

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eristämisestä

Xamk yhteistyö

Pohjapiirrustuksia by Xamk