Huonekaluja mä metsästän

Ollaan nyt siinä kohdassa projektia, että pintamateriaalit on valittu ja tilattu! Seuraava askel olikin huonekalut.

Saimme yhteistyökumppaniksemme Iskun, joten marssimme sinne. Käytiin ensin katsomassa sänkyä ja sehän löytyi! Isot kiitokset tästä aivan mahtavalle Markus Lempiäiselle joka ammattimaisella otteella katsoi meille parhaan mahdollisen sängyn! Päädyimme Tempurin North Adjustable moottorisänkyyn, jossa molemmilla on oma sijauspatja, jotka ovat hiukan erilaiset. Minun puoleni pehmoisempi ja miehellä napakampi. En ole koskaan maannut niin mukavasti selälläni sängyssä kuin tuossa sängyssä. Oli ihmeellinen fiilis kun sijauspatja tuki koko selkää. Illalla omaan sänkyyn mennessä huomasi kuinka huono meidän sänky oikeasti on. Olisipa jo elokuu ja pääsisi nukkumaan uuteen sänkyyn!

Huonekalujen valitsemiseen saimme apua Laura Huusarilta. Isot kiitokset hänelle!


Yllätin taas itseni rakastuessani sohvaan joka ei ole harmaa! Värisävyn nimi on kateissa, joten kuva puhukoon puolestaan! Kuvassa näkyvä sohva ei siis liity tapaukseen, värisävy vain oli tässä oikea.

Meitä huvitti kovasti kun tajuttiin, että sohvan väri oli kohtalo,
mäpäs olinkin jo ihan pukeutunut tota sohvaa varten!


Saatiin kivasti hommaa eteenpäin ja valittuna onkin jo koko keittiö-ruokailuhuone-olohuone kokonaisuuden kalusteet! Televisio ja äänentoisto ratkaisut ovat vielä hieman kesken, mutta luultavasti meidän olkkarissa voi sitten jammailla ja kovaa. Mielenkiintoisia ratkaisuja siis tulossa. 
Jeei! Enää miljoona asiaa mietittävänä ja valittavana! 

Vain hieman stressaantunein terveisin Iida 

Kommentit

  1. Mä huomasin kanssa noi mätsäävät vaatteet! 😁 Mielenkiinnolla odotan livenä nähdä ton sohvan... 😳

    VastaaPoista
  2. Razer FPGA-R12-NAR2 Black Stainless Steel PS4 Controller
    With a solid matte finish, this stylish gaming black titanium pad is winnerwell titanium stove stylishly designed to titanium 200 welder provide exceptional titanium rings for men tactile control for titanium cookware your gaming $99.99 · ‎In stock

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eristämisestä

Xamk yhteistyö

Pohjapiirrustuksia by Xamk