Xamk yhteistyö



Heippistä hei! Lupailin tuossa jokin aika sitten, että päästän xamkkilaiset vierailemaan blogiini! He ovatkin kirjoittaneet mooonta blogipostausta joita alan tänne tiputtelemaan pikkuhiljaa!  Ihan ensimmäisenä päästän ääneen Jennin, joka kirjoitti meidän perheestä esittelyn. Kukapa kirjoittaisi yhtä hyvin meistä, kuin ihminen joka meidät tuntee! Jenni me lovetetaan sua ihan täysillä! <3

Jenni liittyi myös meidän remmiin ja on meidän projektikoordinaattorimme Elementit-E Oy:llä.  Jenni on jo nyt ollut korvaamaton apu! Hän pitää kirjaa aikatauluista ja patistelee mua julkaisemaan ja tekemään asioita. Tämä on meinaan ollut aikamoista pyöritystä!


 
Digitaalinen markkinointiviestintä
MYKV17SM

Jenni Porvari


Villa E:n tulevat asukit ja arjen muuttuminen omakotitalon myötä


Elementit-E Oy:n rakentamaan Villa E nimiseen omakotitaloon muuttaa ihana kolmihenkinen perhe, jotka tällä hetkellä asustavat Kouvolassa kolmiossa. Perheeseen kuuluu Iida Rajamäki 24v, Ville Tikkanen 24v ja Miia Tikkanen 4v.




Perhe on asunut aiemmin kerrostalossa, joka oli kolmio. Nyt he asuvat ’’pikkuisessa’’ kerrostalossa, missä on kaksi asuntoa. Naapureitten kanssa he jakavat arkea esimerkiksi yhteisten saunatilojen ja pyykkituvan muodossa. Myös naapuriperheellä on lapsia, joten tenavat leikkivät mielellään keskenään pihalla tai kyläilevät toisten luona. Ei pidä käsittää vääriin, myös molempien perheitten vanhemmat viihtyvät toistensa seurassa. On siis ilo ja onni, että nämä yläkerran asukit muuttavat myös asuntomessu alueelle! Mukava lisä uudella asuinalueella on ne tutut ja turvalliset naapurit, sekä lapsilla leikkiseura.





Iida ja Ville molemmat työskentelevät, joten Miia käy päivähoidossa arkisin. Uudella asuinalueella on pikkuneidille luvassa myös uuden hoitopaikan aloitus, paljon uutta jännää siis luvassa. Talo sijaitsee rantakorttelissa ja siinä lähellä on Upseerin päiväkoti, jossa saattaa mahdollisesti alkaa esikoulu tulevaisuudessa. Tämä ei kuitenkaan ole varmaa, mutta uuden asuinalueen myötä ainakin kysyntää tälle toiminnalle olisi. Lapsiperheitä on kuitenkin muuttamassa alueelle yksi, jos toinenkin. Iidan ja Villen työmatkat tulevat Korialle muuton myötä pitenemään, mutta uskoisin tulevan kodin olevan sen arvoista.





No miten se arki sitten tulee muuttumaan?

Suurimpana muutoksena tulee varmasti olemaan lisääntyneet neliöt, nykyiseen kolmioon verrattuna uusi talo tulee olemaan 135 neliötä. Tämä tulee sisäistämään OMAN kodinhoitohuoneen. Taaskaan ei saa käsittää väärin, yhteinen pyykkihelvetti naapurin kanssa on varmasti lähentävä kokemus, mutta onhan se helpotus hoitaa pyykkääminen omien seinien sisällä. Miippikselle löytyy lisää neliöitä touhuta pyörremyrskyn lailla, äidin siivotessa totta kai perässä. Onhan perheen pää ja prinsessa tärkein huomioida tällaisissa hommissa ;)!








Iidaakin on kuitenkin muistettu lämmöllä suunnitteluvaiheessa, IHAN OMALLA pukeutumishuoneella! Mikä voitto saada tuollainen aarre omaan kotiin ja vielä kaiken lisäksi päästä itse valitsemaan kalusteet sinne ja pintamateriaalit. Minun korviini kantautui jotakin villiä huhua SEEPRALATTIASTA! Tämmöistä voi pitää jo arjen luksuksena minun mielestä. Iidalle on myös suunnitteilla vierashuoneelle oma käyttötarkoitus messujen jälkeen. Oma jumppahuone!






Uskon että Villen pyhäkkö on keittiö. Uuteen kotiin tulee moderni ja kaunis keittotila, keittiö on HTH:n valmistama. Iidan mukaan keittiötä koskevien päätösten suhteen hän astui sivuun ja Villelle siirtyi suurempi päätäntävalta. Heillä työnjako menee niin että Ville taikoo keittiössä ja Iida kuuraa sitten jälkiä perässä. Nykyisessä asunnossa on pienehkö keittiö ja siellä laskutilaa on vähän, verrattuna Villa-E:n tulevaan keittiöön. Myös autotallin yhteyteen on tulossa pieni huone, joka on luvattu Villen ’’miesluolaksi’’.







Uuteen kotiin perhe pääsee asustamaan asuntomessujen loputtua elokuussa. Messujen jälkeen heillä on vielä aikaa pohtia järjestelyjä. Taloon pyritään heti tekemään sellaisia ratkaisuja, jotka jäisivät käyttöön messujen jälkeen. Esimerkiksi huonekaluja on tarkoitus hankkia messuille niin, että ne voisi ostaa taloon messujen jälkeen omaksi. Perheen messujen jälkeisiä fiiliksiä ja elämää ylipäätään Iida varmasti päivittelee blogiin. Postauksessa on käytetty paljon kuvia, koska niin mielestäni perheestä saa parhaimman kuvan ja kuvista välittyy kuinka lämpimiä ihmisiä on kyseessä.

ONNEA PERHELLE TULEVASTA KODISTA!







HUOM!
Blogissa käytetyt kuvat ovat perheen sosiaalisista medioista.

p.s Kävin kurkkimassa tänään meidän autotallia. Kävelin siellä. Ai juku mikä tunne! Kohta meillä on talo! 

Terkuin Iida

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eristämisestä

Xamk yhteistyö

Pohjapiirrustuksia by Xamk