Keittiö

Hellurei!

Nyt voin luvata, että jatkossa blogiin tulee vähän elämää! Asiat ovat lähteneet kunnolla liikkeelle, minkä lisäksi Xamkin Digitaalisen markkinoinnin kurssin oppilaat auttavat blogitekstien kanssa! Ihanaa, yksi asia vähemmän mietittävää minulle!

Nyt sitten asiaan! Elikkäs, kuten otsikkokin kertoo, tämä postaus käsittelee keittiötä!

Ihan ensimmäinen asia mikä miehen kanssa päätettiin/tiedettiin, oli se, että haluamme saarekkeen. Keittiö-ruokahuone-olohuone tilahan meillä tulee yhdeksi avonaiseksi tilaksi, ja saareke on tämän suhteen aivan mainio homma. Samalla kun tekee ruokaa, voi seurustella olohuoneessa olijoiden kanssa ja ihmiset voivat istuskella saarekkeen toisella puolella baarijakkaralla. Saareke luultavasti toimii myös jonkin sortin aamiaisasemana. Aivan ihanaa! Kyllä se keittiö vaan on kodin sydän ja innolla odotan jo elämää uudessa kodissa ja aamuja meidän valoisassa keittiössä.





Väreiksi meille tuli valkoinen ja musta. Alkuperäinen ajatus oli mattamusta keittiö, mutta se jäi matkan varrella vain haaveeksi. Musta jäi kuitenkin kummittelemaan ja päädyttiin ihastelemaan mustia keittiön tasoja. Molempien äidit olivat vähän sitä mieltä, että älkää hyvät ihmiset ottako mustaa tasoa. Se on kaunis, mutta hankala pitää puhtaana. Sorry mutsit, me itketään sitten jatkossa teille varmasti tätä asiaa, mutta onhan se nyt aivan törkeän hyvännäköinen!

Meillä oli tosiaan molempien äidit mukana keittiöpalavereissa, me ollaan vielä sen verran nuoria, että ei varmastikkaan osata vielä kaikkea miettiä käytännön kautta. Kiitos teille järjen äänet!
 
Keittiö meille tulee HTH Keittiöfoorumilta. Jo ensimmäisellä kerralla, kun kävimme Kouvolan myymälässä, olimme varmoja, että täältä me keittiömme otamme. Vastaanotto oli lämmin ja todella ystävällinen, kiitos Sami Kääriäiselle tästä! (Menkää ihmiset ostamaan Samilta keittiö!) 
Vaihtoehtoja oli todella paljon, mutta ammattilaisen avulla saimme molempia miellyttävän suunnitelman. Suunnitelmasta alettiin hommaa hioa ja valikoida lisävarusteluita. Sain mm. maailman parhaimman turhakkeen, sähköllä toimivan veitsilaatikon mikä laskeutuu alas ylähyllyn takaa. Nerokasta.

Kaiken kaikkiaan tahti alkaa kiristymään rakentamisen suhteen ja kokouskalenteri täyttymään. Tässä pitäisi alkaa kirjoittelemaan puhtaaksi kaikenmaailman listoja ihmisistä ja asioista ja tekemisistä. Pitäisi kirjoittaa myös jonkinnäköinen tiivistelmä messujutuista, tärkeistä päivämääristä ja asioista mitä minulta ehkä tullaan kyselemään. Iiksis ja kääksis!





Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,
terkuin Iida

Kommentit

  1. Oon miettiny että en mä kyllä muistaakseni ollut vastaan mustaa tasoa... Päinvastoin, mustat tasothan on tosi hienot. Mutta täysmustaa keittiötä vastaan olin kyllä, se olis niin kovin synkkä. 😁

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eristämisestä

Xamk yhteistyö

Pohjapiirrustuksia by Xamk